skip to Main Content

MEDIA

Helsingin Sanomat

YLP!-pizzeriassa tehdään ylpeästi suomalaista pizzaa.

29.05.2021

Read article

Süddeutsche Zeitung

Eine Pizza muss sein wie gutes Brot, das man im Zweifel auch ohne alles essen kann.

03.06.2021

Read article

Yle Uutiset

Maailman Michelin-keittiöitä kolunneen kokin vitsi omasta pizzeriasta muuttui todeksi: ”Meillä on Suomessa raaka-aineita, joista täytyy olla ylpeitä”

10.11.2019

Read article

Anna Piiroinen – Notes on a life

“Ravintola on oman, varta vasten tehdyn matkan arvoinen.”

20.10.2019

Read post

Svenska Yle

Kocken och Michelin-knegarens skämt om en egen pizzeria blev verklighet: “Vi har råvaror i Finland som vi ska vara stolta över!”

20.02.2020

Read article

Finnish News

Food made with love and skill in Tammisaari.

02.07.2020

Read article

Landsbygdens folk

Fine dining på folkligt sätt.

06.09.2019

Read article

MTV Uutiset

Tähän suomalaispizzeriaan on jatkuvat jonot – omistaja paljastaa parhaan pizzan salaisuuden

01.11.2020

Read article

MEDIA INQUIRIES



    Back To Top